Fotocursussen Basis met Praktijk in Haarlem

Soms lijkt het alsof fotografie alleen maar om techniek draait. Anderen zeggen weer dat dit totaal niet belangrijk is, het gaat om het gevoel. Punt is dat je het allebei nodig hebt. Kennis van techniek vergroot vaak de kwaliteit van uw fotografie. Maar ook van uw expressiemogelijkheden.
En ja, dat laatste is toch het allerbelangrijkste! Marijke Diel, geoefend en vaardig docent, is er altijd op uit uw eigen originele manier van kijken te stimuleren. De kunst is deze manier van kijken naar boven te halen bij de ander en dit te ontwikkelen.  Bij Marijke Diel leert u uw eigen creatieve zeggingskracht te vergroten en te ontwikkelen.
Techniek is een instrument, reflectie op foto’s het middel, enthousiasme de leidraad.

Fotocursus Basis met Praktijk

Basiscursus Fotografie Haarlem

Nu heeft u eindelijk die mooie fotocamera. Nu de knoppen nog! Probleempje: de handleiding is nogal onbegrijpelijk. Dus nu fotografeert u dan wel, maar de fotocamera blijft op automaat staan. Sommige resultaten blijven onbegrijpelijk. Waarom zijn sommige foto’s bewogen, juist als je het niet wilt? Hoe ga je om met weinig licht? Hoe krijgt u nu sommige dingen scherp in de foto en de rest onscherp? Hoe kun je je camera het beste instellen? Deze vragen worden beantwoord in de Fotocursus Basis.

Duur: 3 lessen van 2 uur

Smartphone fotografie Basis praktijk

smartphone fotgrafie

Smartphone fotografie of ‘gewone’ fotografie?
Kijken staat centraal!
Leer de mogelijkheden van uw smartphone kennen.
Ontdek hoe u deze creatief kunt inzetten.
U oefent zoveel mogelijk meteen in de praktijk.

Duur: 4 lessen van 2,25 uur.