Workshops fotografie

Boeiende onderwerpen
De fotografie workshops zijn speciale, korte fotocursussen waar het fotograferen van een specifiek, boeiend onderwerp behandeld wordt.

Waarom een fotoworkshop?
Wilt u verder komen met fotografie, meer leren, wandelen, kijken en steeds meer zien? Wilt u bovendien een gezellige dag waarbij u er echt even uit bent?
Dan is het een goed idee om bijvoorbeeld een Fotoworkshop Architectuur te doen. Marijke Diel zal u een gezellige dag bezorgen waarbij u ook nog veel leert. Tevens verrast u uzelf en de andere cursisten met uw foto’s. Iedereen heeft zijn eigen stijl en manier van kijken. Laat u inspireren!

Fotografieworkshop voor beginners en gevorderden:
Iedereen in het bezit van een camera kan meedoen met de fotoworkshops. Marijke Diel speelt in op de ervaring van de deelnemers die zij voor zich heeft. Natuurlijk nemen mensen met al wat meer fotografische kennis makkelijker technische tips tot zich. Onervarener personen zullen zich wat meer op bijvoorbeeld compositie richten. Bij alle deelnemers is echter de blik waarmee men iets bekijkt en de mogelijkheid om dit te communiceren het allerbelangrijkste. Marijke zal daarom ook vragen stellen aan de deelnemers met het doel hen te steunen bij dit doel.

Fotoworkshop Amsterdamse School Architectuur

Fotoworkshop Architectuur Amsterdamse School

Leer beter fotograferen! U verdiept zich in de Architectuur van de Amsterdamse School terwijl u ondertussen onder begeleiding van de docent veel leert over fotografie. Marijke Diel staat u bij met tips en advies.  Hoe kunt u uw verhaal nog beter vertellen? Deze workshop kan worden gedaan met iedere camera.

Fotoworkshop EYE-gebouw Amsterdam

Fotocursus Haarlem Eye 2 Yaron Daniel

Ontwikkel uw fotografisch handschrift! De omgeving van het IJ is levendig. Het licht, de schittering op het water en de wolken hebben vrij spel. Het EYE-gebouw heeft bijzondere architectuur. Dit alles biedt in fotografisch opzicht vele mogelijkheden! Geniet van een heerlijk dagje uit met de Fotoworkshop EYE Amsterdam en laat u fotografisch uitdagen!

Fotoworkshop Sterker met Beeld

Ontwikkel uw fotografisch oog!
Foto’s zijn overal. Het is vaak moeilijk kiezen. Welk verhaal wil u vertellen?  Wordt Sterker met Beeld en kies foto’s waarmee u mensen bewust aanspreekt. Of het nu uw website, LinkedIn of vakantiefoto’s betreft: u wordt sowieso veel wijzer van deze workshop.
Deze workshop is ook zeer geschikt voor mensen die elkaar beter willen leren kennen.

Duur 1 dag van 10:00- 16:00 uur
Kosten: 98 euro

Duur: 1 dag van 10:00 – 16:00 uur
Kosten: € 99,–

Duur: 2,5 uur
Kosten: op aanvraag

Workshop Smartphone Fotografie

Smartphone fotografie Marijke Diel

Smartphone fotografie: Je smartphone heb je altijd bij de hand! Het is dus fijn en handig als je leert hoe je nog beter kan fotograferen. Afhankelijk van de groep voor wie de workshop is, bepalen we de inhoud.

Fotoworkshops voor bedrijven en groepen

File1074 klein

Wilt u een dag of middag gezellig uit met uw bedrijf of een specifieke groep? Wilt u elkaar op een andere manier leren kennen en bovendien nog wat leren? Dan heeft Marijke Diel hiervoor leuke en leerzame fotoworkshops ontwikkeld. Voor meer informatie zie website  www.fotoworkshopamsterdam.nl

Duur: van 45 minuten tot 1,5 uur, mede afhankelijk van de aanvraag
Kosten: nader te bepalen
Planning: op aanvraag