Fotocursussen Vervolg met Praktijk

Nu u de basiskennis in huis heeft, kunt u dit meer in praktijk brengen. In de vervolgcursussen houden wij ons meer bezig met de beeldende kant van de fotografie. Aan de hand van het werk van een aantal fotografen worden de achtergronden van verschillende soorten fotografie belicht. Door praktijklessen en door zelf opdrachten te doen zult u steeds meer uw eigen handschrift herkennen en ontwikkelen. Plezier, enthousiasme en creativiteit staan centraal. Het bespreken van foto’s neemt een belangrijke plaats in, waardoor u veel leert over compositie en communicatie via beeld.

Verdiepingscursus Fotografie
met Praktijk

Verdiepingscursus Fotografie Marijke Diel

De Verdiepingscursus sluit aan op alle basiscursussen (inclusief smartphone fotografie!) en vervolgcursussen. Het is met iedere camera mogelijk verhalen te vertellen en in zwart-wit te fotograferen. Kijken staat centraal! In deze cursus komt aan de orde: Visual Storytelling, zwart-wit fotografie, compositie en behandeling werk van fotografen.
En natuurlijk…………..u brengt alles in de praktijk!

Duur: 6 lessen van 2,5 uur.
Kosten: € 275 –

Vervolgcursus Fotografie
met praktijk

FotocursusHaarlem.com avondfotografie

Leer de mogelijkheden van uw flitser kennen en ontdek hoe u deze creatief kunt inzetten. Ondervindt tijdens avond- en nachtfotografie hoe u spannende foto’s kunt maken in de stad! Marijke Diel brengt de techniek op een aanschouwelijke manier, waarna u dit meteen in de praktijk brengt. Buiten dit alles ontdekt u veel meer over compositie en de kracht van communicatie via beeld!

Duur: 6 lessen van 2,5 uur.
Kosten: € 275 –