Fotocursussen Vervolg met Praktijk

Soms lijkt het alsof fotografie alleen maar om techniek draait. Anderen zeggen weer dat dit totaal niet belangrijk is, het gaat om het gevoel. Punt is dat je het allebei nodig hebt. Kennis van techniek vergroot vaak de kwaliteit van uw fotografie. Maar ook van uw expressiemogelijkheden.
En ja, dat laatste is toch het allerbelangrijkste! Marijke Diel, geoefend en vaardig docent, is er altijd op uit uw eigen originele manier van kijken te stimuleren. De kunst is deze manier van kijken naar boven te halen bij de ander en dit te ontwikkelen.  Bij Marijke Diel leert u uw eigen creatieve zeggingskracht te vergroten en te ontwikkelen.
Techniek is een instrument, reflectie op foto’s het middel, enthousiasme de leidraad.

Verdiepingscursus Fotografie
met Praktijk

Verdiepingscursus Fotografie Marijke Diel

De Verdiepingscursus sluit aan op alle basiscursussen (inclusief smartphone fotografie!) en vervolgcursussen. Het is met iedere camera mogelijk verhalen te vertellen en in zwart-wit te fotograferen. Kijken staat centraal! In deze cursus komt aan de orde: Visual Storytelling, zwart-wit fotografie, compositie en behandeling werk van fotografen.
En natuurlijk…………..u brengt alles in de praktijk!

Duur: 6 lessen van 2,5 uur.
Kosten: € 275 – U ontvangt een korting van 25 euro indien u een Fotocursus Basis heeft gevolgd en u inschrijft voor de eerstvolgende Verdiepingscursus Fotografie.

Vervolgcursus Fotografie
met praktijk

FotocursusHaarlem.com avondfotografie

Leer de mogelijkheden van uw flitser kennen en ontdek hoe u deze creatief kunt inzetten. Ondervindt tijdens avond- en nachtfotografie hoe u spannende foto’s kunt maken in de stad! Marijke Diel brengt de techniek op een aanschouwelijke manier, waarna u dit meteen in de praktijk brengt. Buiten dit alles ontdekt u veel meer over compositie en de kracht van communicatie via beeld!

Duur: 6 lessen van 2,5 uur.
Kosten: € 275 – U ontvangt een korting van 25 euro indien u de Fotocursus Basis heeft gevolgd en u inschrijft voor de eerstvolgende Vervolgcursus Fotografie.